Julgranar och belysning är vår specialitet!

Välkommen till en av Sveriges äldsta julgransleverantörer. Vi har sålt julgranar i över 60 år och har många trogna och nöjda kunder.
Vår styrka är produkter som håller hög och jämn kvalitet och vi levererar på lovade leveranstider.

Vi gör er ide till verklighet, inget är omöjligt för oss.

  • Vi har många återkommande nöjda kunder, allt från kommuner, företag, fastighetsbolag, föreningar och bostadsrättsföreningar till privatpersoner.
  • Vi har ett stort utbud av olika sorters granar, som Rödgran, Kungsgran, Silvergran och Tall. Vårt utbud väljs ut med största noggrannhet av kunnig personal med lång erfarenhet.
  • Vi har också ett stort urval av övriga kompletterande produkter; som belysning, dekorationer, julgransfötter, julkransar, nät med mera.
  • Vi monterar även olika ljusarrangemang, fasadbelysning samt dekorationer i träd och buskar.
  • Vi levererar och monterar även midsommarstänger.

Återförsäljare: Vi är partileverantörer av olika granar i alla storlekar och sorter över hela Sverige och vi har korta säkra leveranstider.

Företag: Vi levererar små och stora granar, upp till 20 m, med tillhörande belysning. Vi erbjuder också montering, dekorering och nertagning av er gran, helt enligt era önskemål, till exempel på ert torg, innergården, entrén eller liknande. Hos oss kan ni även beställa klädda midsommarstänger, med eller utan montering.

Företagsevent: Vi hjälper er med olika typer av granevent och företagsevent där till exempel utdelning av granar ingår.

Skolklasser/Idrottsföreningar: Hos oss kan ni enkelt tjäna pengar till klasskassan eller föreningen genom att sälja julgranar och julkransar.

Privatkunder: Köp en kvalitetsgran hos oss och få den hemkörd till dörren. Du kan också köpa våra granar på de olika försäljningsställen vi har.

Våra kunder

Många av våra kunder är återkommande, flera har varit nöjda kunder hos oss i över 30 år.

Se våra bilder och referenser

Julgranar av högsta kvalitet

Vi är kända för att leverera granar med hög och jämn kvalitet, till ett bra pris och med säkra leveranstider.

Fakta om granar

Vi tänker på mijlön

Samtliga våra uthyrda granar går till återvinning. Alla transporter och inköp planeras noga för att minska koldioxidutsläppen.

Vår policy